Sabtu, 13 November 2010

one hit kill NS

1. Download Cheat Engine 5.6.1 2, buka ninja saga3. buka Cheat Engine, 4. buka Prosesor List5. plih gogle crhoom 6. ubah value type jdi " Array Of Byte"7. asupkeun "62 04 D3 24 64 A3 A2" dinu "HEx"8. First scan,, ke aya 2 andreas9. klik kanan 2 2na, ke bkalan aya di hndap, 10. plih 1, klik kiri trus plih " CHANGE RECORD" > " VALUE "11. ke ubah anu tadina "62 04 D3 24 64 A3 A2" jadi "62 04 D3 24 64 A2 A2"12, plih 1 deui anu 2 na , SARUA JIGA ANU TADI UBAH VALUENA,, 13. geus qtu play ninja saga,, Exit ... Lihat Selengkapnyakeun weh Cheat engina,, 14 cobaan kill mke skill,, mun berhasil berarti suxces

0 komentar:

Poskan Komentar